GF Århusgadekvarteret

Nyheder

Julebelysning

Julebelysning i Århusgade for årsskiftet 2022/2023 er aflyst pga. energikrisen.

Bestyrelsen har været undervejs med en ny slags julebelysning i Århusgade i 2022/2023 årsskiftet, som vi havde glædet os meget til blev sat op.

Da samfundet imidlertid får brug for al den strøm vi kan skaffe til helt nødvendige formål, har vi udsat fornyelsen til foreløbig næste år. Vi har vurderet, at julebelysning er “very nice to have” men ikke nødvendigt i den nuværende situation. Vi håber I bakker op om beslutningen.

Bestyrelsen for Grundejerforeningen i Århusgadekvarteret.

Gadebelysningen i Århusgadekvarteret.

Information fra By & Havn.

Til information arbejder vi intensivt på gadebelysningen i Århusgadekvarteret i øjeblikket. Det er led i overdragelse af gadebelysningen til Kommunen den 30. august. Beboerne vil derfor kunne opleve, at belysningen er ustabil: i perioder tændt om dagen, og i kortere perioder manglende lys om natten.

Specifik har vi nedtaget 5 lygtepæle (2 i Travemündegade, 1 i Murmanskgade og 2 i Rostockgade) De er nedtaget som led i reparation af kablerne. Og vi forventer også at måtte frakoble belysningen på gangbroen til Redmolen i en periode.

Julebelysning 04-10-2022 - 10:45

Julebelysning i Århusgade for årsskiftet 2022/2023 er aflyst pga energikrisen.     ... Læs mere

Uddrag fra ØsterbroLiv den 12. juni 2022: 29-06-2022 - 15:50

Sommeren er i gang, dog indtil videre ikke med en sammenhængende hedebølge. ... Læs mere

Venteliste bådpladser 29-06-2022 - 15:42

Venteliste for bådpladser ved Århusgadekvarteret genåbnes, og gælder for 37 bådpladser i Nordbassinet, samt 17 bådpladser i Redmolekanalen.     ... Læs mere

Indvielse af lommepark Skt. Petersborg Plads

Venteliste for bådpladser ved Århusgadekvarteret genåbnes, og gælder for 37 bådpladser i Nordbassinet, samt 17 bådpladser i Redmolekanalen.

For at komme i betragtning til en bådplads i Århusgadekvarteret skal man stå på vores venteliste.
For at blive optaget på ventelisten, skal, man være bosiddende i Århusgadekvarteret, samt have en båd på max 2,5 m bredde, 6 m længde og 1 m dybdegang.

Det koster kr. 250,- at blive noteret på listen og herefter kr. 250,- årligt. Den årlige opkrævning betales april hvert år.

De til enhver tid gældende vilkår og ordensreglement kan findes her:

Ønsker man at blive noteret på ventelisten, bedes man sende en mail med navn, bopælsadresse samt tlf.nr. til
">