GF Århusgadekvarteret

Nyheder

Gadebelysningen i Århusgadekvarteret.

Information fra By & Havn.

Til information arbejder vi intensivt på gadebelysningen i Århusgadekvarteret i øjeblikket. Det er led i overdragelse af gadebelysningen til Kommunen den 30. august. Beboerne vil derfor kunne opleve, at belysningen er ustabil: i perioder tændt om dagen, og i kortere perioder manglende lys om natten.

Specifik har vi nedtaget 5 lygtepæle (2 i Travemündegade, 1 i Murmanskgade og 2 i Rostockgade) De er nedtaget som led i reparation af kablerne. Og vi forventer også at måtte frakoble belysningen på gangbroen til Redmolen i en periode.

Uddrag fra ØsterbroLiv den 12. juni 2022: 29-06-2022 - 15:50

Sommeren er i gang, dog indtil videre ikke med en sammenhængende hedebølge. ... Læs mere

Venteliste bådpladser 29-06-2022 - 15:42

Venteliste for bådpladser ved Århusgadekvarteret genåbnes, og gælder for 37 bådpladser i Nordbassinet, samt 17 bådpladser i Redmolekanalen.     ... Læs mere

Indvielse af lommepark Skt. Petersborg Plads

Venteliste for bådpladser ved Århusgadekvarteret genåbnes, og gælder for 37 bådpladser i Nordbassinet, samt 17 bådpladser i Redmolekanalen.

For at komme i betragtning til en bådplads i Århusgadekvarteret skal man stå på vores venteliste.
For at blive optaget på ventelisten, skal, man være bosiddende i Århusgadekvarteret, samt have en båd på max 2,5 m bredde, 6 m længde og 1 m dybdegang.

Det koster kr. 250,- at blive noteret på listen og herefter kr. 250,- årligt. Den årlige opkrævning betales april hvert år.

De til enhver tid gældende vilkår og ordensreglement kan findes her:

Ønsker man at blive noteret på ventelisten, bedes man sende en mail med navn, bopælsadresse samt tlf.nr. til
">