GF Århusgadekvarteret

Invitation: Få indblik i den reviderede strukturplan for Nordhavn

De overordnede linjer for Nordhavns byudvikling er samlet i en strukturplan, der løbende revideres. Anden revidering er nu ved at nå til vejs ende og derfor inviterer vi til to offentlige møder hhv. den 4. oktober og den 8. november.

I løbet af 2023 har vi sammen med gode samarbejdspartnere afholdt en møderække om elementer i strukturplanen. Først om energiforsyning og siden om stormflodssikring. Denne gang omhandler det den samlede plan.

På møderne vil den reviderede strukturplan, og dens betydning for Nordhavns udvikling, blive præsenteret, og der vil være mulighed for spørgsmål og dialog. Du kan hente og læse den reviderede strukturplan i vores mediearkiv. Vær opmærksom på, at det er en tung fil.

Den 4. oktober kl. 19-21 afholdes mødet sammen med Østerbro Lokaludvalg i Salen i Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København Ø. Tilmelding sker ved at sende en mail til . Læs hele invitationen.

Den 8. november afholdes mødet sammen med arkitektfirmaerne SLETH og Cobe, der er rådgivere på Strukturplan Nordhavn. Mødet afholdes hos Cobe på Orientkaj 4, 2150 Nordhavn. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig via Billetto.

Invitationen er ikke personlig, og du er velkommen til at dele den med kollegaer og andre, der kunne have interesse.

Tweet fra Københavns Politi vedrørende hændelsen natten til søndag den 25/6.

Politiet har den 30/6 udsendt dette tweet:

Vi har fortsat gang i en intensiv efterforskning af sprængningen af en bil i Nordnavn natten til søndag. Vidner har fortalt om flere personer, der opholdt sig i Århusgade over for Sassnitzgade umiddelbart før eksplosionen #politidk
+
Vi mistænker ikke disse personer for at have noget med eksplosionen at gøre, men de kan have gjort observationer, som er vigtige for os. Derfor beder vi dem og andre, der kan have set noget omkring tidspunktet for eksplosionen kl. ca. 01.45, til at kontakte os på 1-1-4